Protein oatmeal cookies!

06 september 2018

 

Droge ingredienten:

  • Havermout (200gram ongekookt)
  • Whey eiwitpoeder (60 gram)
  • Kokosbloesem suiker (30 gram)
  • Baking soda (1 theelepel)
  • Kaneel (1 theelepel)

Natte ingredienten:

  • Ei (1 stuk)
  • Appelmoes ( 120 gram)
  • Amandelboter OF pindakaas (90gram)
  • Honing ( theelepel)
  • * vanille extract (optioneel)

Extra:

  • Gedroogd fruit ( goji bessen, cranberries, rozijnen etc) (40gram)
  • Donkere chocolade ( 3 theelepels)
  1. Warm de oven op tot 200 graden.
  2. Mix de droge ingrediënten samen in een kom.
  3. Mix de natte ingrediënten samen in een aparte kom.
  4. Voeg de natte ingrediënten langzaam aan de droge ingrediënten toe en roer dit goed door elkaar tot een grote bal.
  5. Plaats een stuk bakpapier op de bakplaat en verdeel het mengsel tot kleine balletjes en druk deze vervolgens plat op de bakplaat.
  6. Bak de koekjes ongeveer voor 8 tot 10 minuten en laat ze vervolgens afkoelen totdat ze een knapperige textuur krijgen.
Categorie:

LEES OOK