OVER ONS | ANTONI AESTHETICS

 

Antoni Aesthetics is opgericht om JOU te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden door een actieve levensstijl te promoten. Ons doel is om je comfort, stijl en support te bieden met alle nieuwe uitdagingen zowel in als buiten de gym. 

 

De Antoni Aesthetic community bestaat uit een beweging van  gedreven individuelen die elkaar stimuleren om zowel mentaal als fysiek elke dag het beste uit zichzelf te halen.


336175d1-2ea7-4593-a9ad-575ab7010e5e

Mijn naam is Milan Antoni, oprichter van Antoni Aesthetics. Al vanaf jongs af aan wist ik dat mijn passie lag in het begeleiden van mensen naar hun fitnessdoelen. 

Op de middelbare school werd ik verliefd op fitness en was ik dag en nacht bezig met het zoeken naar science based trainingsmethodes en de juiste voedingsrichtlijnen. Terwijl mijn klasgenoten junkfood aten en uitgingen, was ik bezig met het creëren van de beste voedingsplannen en trainingsmethodes om meer resultaat te krijgen in minder tijd.

Tijdens mijn opleiding voeding en diëtetiek was ik werkzaam als personal trainer om mensen met een holistische aanpak te begeleiden naar hun doelen. Ondanks de juiste voedingsinname en trainingen merkte ik dat er iets mistte, namelijk stressbeperking en een gezond hormoonbalans. Ik besloot mij hierin te verdiepen en een opleiding te volgen tot hormoon balanstrainer.

Nu vele jaren later (12 jaar) kan ik met trots zeggen dat ik een allround coach ben met de juiste educatie op het gebied van voeding, training, stressbeperking & lifestyle coaching. Niet alleen kan ik zorgen dat je in de beste shape van je leven komt, ook zal ik er zeker van zijn dat ik je gezondheid optimaliseer en dat je nog nooit zo goed in je vel hebt gezeten!