Droge ingredienten:
- Havermout (200gram ongekookt)
- Whey eiwitpoeder (60 gram)
- Kokosbloesem suiker (30 gram)
- Baking soda (1 theelepel)
- Kaneel (1 theelepel)
Natte ingredienten:
- Ei (1 stuk)
- Appelmoes ( 120 gram)
- Amandelboter OF pindakaas (90gram)
- Honing ( theelepel)
- * vanille extract (optioneel)
Extra:
- Gedroogd fruit ( goji bessen, cranberries, rozijnen etc) (40gram)
- Donkere chocolade ( 3 theelepels)
- Warm de oven op tot 200 graden.
- Mix de droge ingrediënten samen in een kom.
- Mix de natte ingrediënten samen in een aparte kom.
- Voeg de natte ingrediënten langzaam aan de droge ingrediënten toe en roer dit goed door elkaar tot een grote bal.
- Plaats een stuk bakpapier op de bakplaat en verdeel het mengsel tot kleine balletjes en druk deze vervolgens plat op de bakplaat.
- Bak de koekjes ongeveer voor 8 tot 10 minuten en laat ze vervolgens afkoelen totdat ze een knapperige textuur krijgen.